Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

104 рослини до річниці висадили на території херсонського вишу

Про це розповів ректор ХДУ Олександр Співаковський:

До 104-ї річниці з моменту створення Херсонського державного університету в парковому містечку університетською родиною висадили 104 рослини! Випускники, студенти, викладачі, представники ректорату, декани та поважні гості долучилися до традиційної осінньої акції з благоустрою, яка цього разу дещо особлива.

По-перше тому, що висадили 104 рослини, які символізують 104 роки розвитку Херсонського державного університету. Ми висаджуємо те, до чого повернемося через роки – ці молоді саджанці нагадають нам про яскравий момент. Колись повернемося спогадами в цей день і впевнено скажемо, що для кожного з нас – то найкращий час у найкращому університеті!

По-друге, захід особливий ще й тому, що до нього долучилися шановні гості – Генеральний Консул Республіки Польща в Одесі Катажина Солек та другий секретар Консульства Павло Недведєцький.

Такі акції об’єднують, бо несуть лише позитив! Приємно було дивитися на молодь. Студенти бачать, що паркове містечко Херсонського державного університету вже стало одним з найулюбленіших місць для прогулянок не лише спільноти закладу, а й херсонців, тому активно долучаються до змін на краще.

Дякуємо всім за участь, а представникам студентського самоврядування, проректорам Сергію Кузнецову та Максиму Віннику особливо за організацію чудової символічної події.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН