Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Херсонському виші пройшов дебют першокурсників

Про це розповіли у соціальних мережах. Фестиваль мистецтв “Дебют” – щорічний захід для першокурсників університету, який дає їм можливість показати свої таланти та творчі здібності у різних сферах мистецтва. Уже впродовж багатьох років студенти-першокурсники пробують себе на сцені університету, де розкривають свої здібності та таланти. 

2 грудня 2021 року відбулось чудове свято для першокурсників педагогічного факультету.

Метою проведення “Дебюту” є залучення першокурсників до суспільного та цікавого студентського життя університету, а також можливість виступити на сцені ХДУ.

“Дебют” є концертною програмою, в якій студенти першого курсу представляють номери у вокальному, танцювальному, театральному, гумористичному напрямками та декламації віршів. Сьогоднішнє свято об’єднало групи 101 (спеціальності Початкова освіта),106 (Дошкільна освіта) та 109 (Спеціальна освіта). Групи були підготовлені на всі 100% і показали дуже насичені,яскраві концертні програми,що і показало в результатах фестивалю. На святі також феєричними були виступи старших курсів, вокального ансамблю факультету “Тавричаночка”.Суддівство сьогоднішнього свята було представлено деканесою педагогічного факультету,професоркою Петуховою Любов Євгенівною, професоркою факультету Перміновою Людмилою Аркадіївною, доцентками Горловою Анастасією Василівною та Горбонос Ольгою В’ячеславівною,головою студентської ради факультету Гаврилюк Тетяною,а також Нікішенко Ганною,Волянюк Анастасією та Бородашкіним Стасом.

“Дебют” допомагає не лише розкрити таланти студентів, а й показати всі ті емоції,які вирують в університеті. 
І за результатами виступів всі групи отримали 1 місце,адже дійсно серед таких чудових номерів було важко визначити переможця.

Ми дякуємо ВСІМ першокурсникам, їхнім кураторам та студентам-активістам старших курсів,які допомагали в підготовці і зробили таке яскраве шоу, заряд позитивних емоцій, які щороку знову та знову приваблюють для участі першокурсників, а також глядачів в особі студентів університету. 
Бажаємо першокурсникам натхнення і творчих злетів,щоб все отримувалось так,як сьогодні і щоб Ви завжди отримували тільки 1-ші місця!

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН