Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Понад 20 років фахового досвіду: поліцейських Херсонщини привітали з виходом на пенсію

Професіонали своєї справи, які довгі роки стояли на захисті порядку і прав громадян, змінюють свій життєвий статус.

Ми шануємо наших працівників Управління поліції охорони в Херсонській області, професіоналів своєї справи, у зв’язку з виходом на пенсію за вислугою років:

• капітана поліції Хімченка Сергія Вікторовича, інспектора-чергового чергової частини батальйону Управління поліції охорони в Херсонській області. Вислуга років складає 20 років 07 місяців 01 день

• старшого сержанта поліції Курешова Михайла Володимировича, молодшого інспектора взводу реагування батальйону Управління поліції охорони в Херсонській області. Вислуга років складає 25 років 00 місяців 22 дні.

• старшого сержанта поліції Проворова Андрія Олександровича, молодшого інспектора взводу реагування батальйону Управління поліції охорони в Херсонській області. Вислуга років складає 25 років 00 місяців 19 днів.

• старшого сержанта поліції Фількіна Вадима Сергійовича, поліцейського взводу № 2 роти охорони об’єктів та публічної безпеки батальйону Управління поліції охорони в Херсонській області. Вислуга років складає 25 років 00 місяців 15 днів.

Всі присутні співробітники поліції привітали пенсіонерів зі знаменною подією – виходом на відпочинок, який, дійсно, заслужений багаторічною працею. Багато теплих слів молодим пенсіонерам були сказані в дружній обстановці.

У народі говорять: “Починається життя з виходу на пенсію не тому, що робота закінчена, а тому, що перед людиною відкривається новий світ”. Тепер нікуди не потрібно поспішати. Можна розподілити свій день так, як цього бажається. Відтепер не треба прокидатися серед ночі від термінових справ, а просто розпочати новий етап в своєму житті!

У правоохоронців не прийнято забувати про своїх пенсіонерів. Більш того, якщо людина колись прийняла присягу та наділа погони, вона завжди буде в одній обоймі з тими, хто кожну хвилину готовий прибути туди, де потрібна допомога. Справжні бійці не виходять на пенсію, лише міняють “адресу дислокації”, адже вони завжди готові прийти на поміч.

Управління поліції охорони в Херсонській області

 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН