Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

100 осіб, хворих на коронавірус, госпіталізували до Новокаховської лікарні

Деталі розповіли на сторінці Новокаховської громади. Станом на 17.11.2021 року у КНП “Центральна міська лікарня м.Нова Каховка” зафіксовано 100 випадків госпіталізації, внаслідок тяжкого перебігу хвороби на COVID-19 з різних населених пунктів Каховського району.

З огляду на складну епідеміологічну ситуацію з COVID-19 комісією ТЕБ та НС прийнято рішення посилити роботу COVID-патрулів, за тиждень проведено 10 рейдів з приводу дотримання умов карантину, перевірено 60 сертифікатів, органами місцевого самоврядування складено 37 постанов за порушення умов карантину.

Серед основних причин такої ситуації – низький рівень вакцинації та нехтування карантинними обмеженнями населенням. Нагадуємо, в Україні щепитися можуть усі охочі українці старші 12 років. Усі вакцини проти COVID-19, які використовуються в Україні, схвалено ВООЗ для екстреного застосування.

Записатися на вакцинацію проти COVID-19 можна через свого сімейного лікаря, або ж зателефонувати безпосередньо до регистратури медичного закладу, де діє пункт щеплення.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН