Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На Херсонщині на території виноробного господарства проводять перевірку

У період з  10 по 23 листопада Головним управлінням проводиться планова перевірка додержання вимог законодавства з промислової безпеки та охорони праці, зайнятості населення, зайнятості та працевлаштування осіб з інвалідністю, додержання законодавства про працю у Приватному акціонерному товаристві «Князя Трубецкого», с. Веселе Бериславського району.

 

Основними видами діяльності ПрАТ «Князя Трубецького» є: вирощування винограду, насіннєвих та кісточкових плодів,     інших видів плодових дерев, чагарників та горіхів, змішане сільське господарство, оптова та роздрібна торгівля продуктами харчування, напоями тощо.

 

В ході перевірки комісією Головного управління буде перевірено:

— додержання норм та правил з охорони праці та промислової безпеки в підрозділах, цехах та на технологічному обладнанні;

— наявність дозволів та декларацій відповідності матеріально-технічної бази вимогам законодавства з питань охорони праці;

— дотримання вимог безпечної експлуатації підіймальних споруд та електроустановок, усіх видів техніки, транспортних та технологічних засобів.

 

На нараді з керівництвом ПрАТ «Князя Трубецкого» нагадано про заходи запобігання виробничому травматизму, не допущення поширенню гострої респіраторної хвороби COVID -19.

ГУ Держпраці у Херсонській області

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН