Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Адміністрація херсонського вишу віддала частину своїх повноважень

Цього разу студентам. Про це розповів ректор ХДУ Олександр Співаковський:

-Обмінялися посадами з головою студентського парламенту Денисом Пазиничем.

Напередодні Дня студента представники студентського самоврядування ініціювали партнерський проєкт, коли на робочий день ректор, перший проректор, проректори, декани віддають частину своїх повноважень молодим та активним. Це вже не перший такий обмін, але вперше з цим головою студпарламенту.

Сьогодні я free (але не Dismissed) ректор, а Денис вникає в усі бізнес та адміністративні процеси, що зазвичай мені доводиться модерувати. Це дуже корисно!

З боку завжди все по-іншому виглядає, ніж коли ти є учасником певних процесів.

Звертаючись до студактиву зазначив, дуже хочеться, щоб всі ми зрозуміли, що вічно ніхто не займатиме свої посади. Кожен із нас чесно виконує свою роботу, у тому числі для того, аби забезпечити наступність, аби університет з покоління в покоління розвивався, спираючись на традиції. Наше покоління день за днем передає молоді частину того досвіду, який у нас є. Одночасно ми вчимося у вас, бо світ швидко змінюється. Коли у нас є інтеграція, то точно не загрожує ейджизм та розрив комунікацій.

Побажав студентським активістам бути справжніми лідерами, постійно розвиватися та ставати агентами впливу на своїх факультетах.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН