Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Великокопанівській громаді пройде тиждень боротьби з цукровим діабетом

Діабет – це хронічне захворювання, при якому підшлункова залоза не виробляє достатньої кількості інсуліну або ж організм не може ефективно використовувати вироблений інсулін. Хвороба й досі залишається однією з найбільш актуальних медико-соціальних проблем суспільства та є однією з провідних причин передчасної захворюваності і смертності, оскільки часто призводить до ампутації кінцівок, втрати зору, ниркової недостатності і провокує серцево-судинні захворювання. До групи ризику може потрапити будь-яка людина, не зважаючи на вік, стать або якість життя. Звичайно дуже важливо виявити хворобу на початковій стадії.

14 листопада відзначають Всесвітній день боротьби з діабетом. До цього дня у Великокопанівській громаді оголошено тиждень, в рамках якого кожен охочий зможе лабораторно перевірити рівень цукру у крові БЕЗ ПОПЕРЕДНЬОГО ВІДВІДУВАННЯ СІМЕЙНОГО ЛІКАРЯ.

Звертаємо увагу на те, що для того, щоб результат був найбільш інформативним, забір аналізу має бути здійснений натще (не їсти мінімум 10 годин перед дослідженням).

Тож, медичні працівники чекатимуть вас:

25 листопада 2021 року за адресою: село Добросілля, вул. Щаслива, 27 (з 09:00 до 11:30).

22листопада, 26 листопада, 01 грудня 2021 року за адресою: село Великі Копані, вул. Горького, 5, лабораторія (з 08:30 до 11:00).

30 листопада 2021 року за адресою: селище Абрикосівка, вул. Козацька, 4 (з 09:00 до 11:30).

Великокопанівська ТГ

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН