Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Котельні Таврійська готові до початку опалювального сезону

08 листопада заступники міського голови Таврійська, керуюча справами виконкому, старости старостинських округів, керівники комунальних підприємств, відділів та структурних підрозділів звітували про виконання протокольних доручень та оперативних завдань для вирішення важливих для життєдіяльності громади питань.

Про ситуацію з теплопостачанням у навчальних та дошкільних закладах громади доповів начальник Відділу освіти, культури, молоді і спорту Володимир БАРСУК: “Усі котельні Таврійської громади готові розпочати опалювальний сезон. Для запуску газових котелень необхідно підписати договори з НАК “Нафтогаз Трейдинг”. Для цього вчасно було направлено необхідні документи до головного офісу кампанії. На жаль, затримка із підписанням договорів з постачальником газу типова для більшості регіонів України. Сьогодні я терміново виїжджаю до обласного департаменту освіти з метою прискорити цей процес.”

Міський голова Микола Іванович РІЗАК підкреслив, що після підписання угод дитячі дошкільні заклади негайно будуть підключені до теплопостачання.

Очільник громади дав доручення керівнику Відділу освіти, культури, молоді і спорту підготувати пропозиції для участі в проєктах стосовно реконструкції та модернізації харчоблоків у закладах освіти.

Микола Іванович подякував ще раз керівникам ЦПМСД, освітніх закладів, старостам округів за відповідальну позицію в питанні вакцинації та закликав активно продовжувати інформаційно-роз’яснювальну роботу про необхідність щеплень:”Пам’ятайте, що найважливіше – зберегти здоров’я та життя людей, тож потурбуйтесь про ваших працівників, рідних та знайомих”.

Сайт міської ради

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН