Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Херсонців запрошують долучитися до розробки Стратегії розвитку міста

Всі ми хочемо жити, працювати, взаємодіяти та відпочивати в комфортному місті. Хочемо мати зручну інфраструктуру, більше зелених зон, адаптивних та інклюзивних публічних просторів. Декілька місяців міська влада та громадськість спільно працюють над розробкою Стратегії розвитку Херсона до 2030 року. Якщо ви ще не долучилися до творення майбутнього нашого міста – долучайтеся зараз, перейшовши за посиланням на сайт Херсонської міської ради.

Підписуйтеся на сторінку Херсон 2030 у Фейсбук та приєднуйтеся до спільноти небайдужих громадян міста. У пабліку ви знайдете:

  • можливість долучитися до розробки стратегії міста;
  • новини та цікаві факти про життя міста;
  • світові тенденції містобудування;
  • інтерв’ю з містянами, які розвивають бізнес у Херсоні;
  • огляди нових місць та проєктів;
  • історичні факти, які можуть стати для вас відкриттям;
  • багато іншої корисної інформації без зайвих слів.

Як буде розвиватися Херсон та територіальні громади, що доєдналися до міста, залежить від вас. Ми хочемо дізнатися про ваші погляди і почути побажання та ідеї про майбутнє нашої громади.

Стратегія розвитку – один з найважливіших документів, який має бути у кожної громади, кожного міста. Як і генеральний план, так і Стратегічний план розвитку, це документи, що вказують, як рухатиметься громада, як вона житиме, яким бути місту.

Розробка Стратегії розвитку Херсонської міської територіальної громади до 2030 року стала можливою завдяки щирій підтримці американського народу, наданій через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID). Херсонська міська рада реалізує ініціативу створення Стратегії за підтримки проєкту USAID «Демократичне врядування у Східній Україні» та у співпраці з Харківським національним університетом міського господарства імені О.М. Бекетова.

Херсонська міськрада

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН