Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Запоріжжі завершується реконструкція приймального відділення 9 міської лікарні

У медичному закладі завершується ремонт приймально-реанімаційного відділення в рамках програми Президента України “Велике будівництво”. Хід робіт дещо уповільнює той факт, що 9 міська лікарня Запоріжжя на сьогодні є найбільшим ковідним шпиталем регіону –  частину відділення вже використовують за призначенням.

 Як розповів головний лікар закладу, Кирило Нерянов – в результаті реконструкції відділення логістично спроектовано так, аби максимально швидко провести будь-яку можливу маніпуляцію пацієнту, який знаходиться у тяжкому стані.

Капітальна реконструкція проведена на площі 2000 кв м. Завдяки їй приймальне  відділення перетворилося на відділення невідкладних станів або “лікарню в лікарні”, яке об’єднало в собі все необхідне, аби в перші ж хвилини надати допомогу важкому хворому. В цьому відділенні  пацієнт може отримати повну діагностику на спецобладнанні, такому як рентген, томограф, ангиограф, МРТ, пройти лабораторні дослідження, огляд всіх вузьких спеціалістів, тут же можуть терміново провести операцію.

Це приймальне відділення з новою філософією роботи  стане одним з дев’яти у Запорізькій області, які капітально оновлено за програмою Президента України “Велике будівництво”.

Запорізька ОДА

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН