Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Великокопанівська громада співпрацює з Херсонською ОДА і ПРООН для розвитку громади

4 листопада 2021 року Великокопанівська територіальна громада прийняла гостей з Херсонської обласної державної адміністрації та представників ПРООН. У Центрі розвитку громади Великокопанівської сільської ради відбулася зустріч представників сільської ради та мешканців громади з начальницею відділу з питань зовнішньоекономічної діяльності та міжнародної технічної допомоги управління “Офіс інвестицій та розвитку експорту” Херсонської ОДА Оленою Якубою та регіональною координаторкою ПРООН з досягнення цілей сталого розвитку Эсмою Умеровою.

Говорили про нарощування потенціалу в громадах, які проходять у рамках проєкту ПРООН “Посилення стійкості громад Херсонської області”, за фінансової підтримки Уряду Великобританії. Під час зустрічі ознайомилися з результатами впровадження проєкту ПРООН, можливостями для реалізації проєктів, а також обговорили наявні потреби та перспективи розвитку.
Олена Якуба зазначила, що завдяки активній та професійній роботі спеціалістів нашої громади, які взяли участь у розробці Плану заходів з подолання негативного впливу гострої респіраторної хвороби COVID-19 соціально-економічний розвиток Херсонської області, та неодноразовій і оперативній подачі проєктних заявок, спрямованих на покращення соціальних та адміністративних послуг, Великокопанівська громада має позитивні зміни.
Нагадаємо, що Великокопанівська громада являється партнером ПРООН, завдяки чому отримала новий автомобіль для надання соціальних послуг місцевому населенню.

Продовжуємо свою співпрацю з Херсонською ОДА і ПРООН для нарощування позитивних змін в наданні соціальних та адміністративних послуг на території нашої громади.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН