Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Новопризначений радник голови обласної ради провів першу нараду

Про це Садіяр Мамедов розповів у соціальних мережах:

Моя перша НАРАДА!!!Дякую всім причетним за плідну співпрацю!
У всьому світі держави зобов’язані гарантувати всім громадянам рівні можливості для участі в економічному, соціальному, культурному та політичному житті суспільства.

Мова піде про захист прав національних меншин на Херсонщині, питання котрим я тісно зараз займаюся, як радник голови Херсонської обласної ради.

Для мене питання нове, однак маю величезну підтримку від голови обласної ради Олександра Самойленка. Тож вирушаю до роботи) Тим паче, що на Херсонщині мешкає, яй йдеться в офіційній інформаціі, більше 113 національних меншин.

Сьогодні в арт-світлиці Управління культури відбулося засідання ради з керівниками національно-культурних товариств з питання міжнаціональних відносин при Херсонській ХОДА. Побачив, що рада – це майданчик обговорення проблемних питань. Але потрібно відштовхуватися від основного – Програми.
Тож, на порядку денному основне питання: затвердження Програми збереження та розвитку національних меншин та корінних народів України, що мешкають в Херсонській області.

Дізнався, що актив вже три роки займається цим питанням. Із результатів-
проходили профільну і бюджетну комісію, але остаточно процедурні питання залишаються відкритими. Потрібно активізувати цей процес, щоб Програма запрацювала.

Я готовий працювати, допомагати. Із великим задоволенням буду стукати в усі двері, аби був результат.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН