Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Народний депутат вимагає розслідування справи підпалу автомобіля херсонського адвоката

Таку позицію висловив народний депутат Павло Павліш у соціальних мережах. Вчора у Херсоні знову палав автомобіль, знову горіло авто адвоката:

– Висновок, що підпал може бути пов’язаний з професійною діяльністю, перше що приходить на думку. Цей злочин безперечно зухвалий і направлений не тільки спричинити шкоду особі а і залякати адвоката Євгена Гіліна , та забезпечити неефективне виконання ним своїх обов’язків, примусити адвоката порушити закон та присягу адвоката! Впевнений, що таким злочинним шляхом замовникам не вдасться досягти мети.

Влітку 2019 року, під час виборів, невідомі у центрі міста підпалили автомобіль моєї довіреної особи, колеги адвокатки Євгенії Бєлої. До цього часу поліція не знайшла ані виконавців, ані організаторів, ані замовників злочину.

Після цього ми фіксували численні випадки, коли злочинці аби залякати, вдавалися до підпалу автомобілів. Дійшло до того, що відбулася спроба підпалити машину одному з керівників поліції Херсона. Щоправда, тоді виконавців затримали.

Всім іншим громадянам так не пощастило. Їх майно втрачено. А найгірше, що і вони, і інші херсонці втрачають віру у справедливість і законність. Два роки тому ми йшли на вибори, обіцяючи херсонцям безпеку і розвиток. 

І я переконаний, що всі разом ми доб’ємося, щоб в Україні працював Закон, а злочинці сиділи.

Тому, я вимагаю від правоохоронців знайти і покарати замовників, організаторів та виконавців цих та інших злочинів. Херсонці мають жити у безпечному і комфортному місті!

Нагадаємо, що у Херсоні юристу відомої адвокатської компанії підпалили автівку.

 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН