Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На Херсонщині ведеться підготовка до зимового утримання автомобільних доріг

За словами директора ДУ «Місцеві дороги Херсонщини» Андрія Золотька, на території області експлуатується 491 автодорога загального користування місцевого значення  протяжністю 3571,6 км:

«Для виконання робіт із снігоочищення всієї мережі автодоріг області необхідно задіяти 224 одиниці снігоприбиральної техніки.  Наразі заключено договір на проведення робіт із Херсонським облавтодором, у якого в наявності 117 одиниць необхідної техніки. Ми розуміємо, що такої кількості  недостатньо, тож необхідно якнайскоріше забезпечити залучення снігоприбиральної техніки інших підприємств та організацій шляхом укладання відповідних договорів місцевими ТГ на проведення робіт в межах їх територій за кошти місцевих бюджетів».

Окрім того, з метою своєчасного реагування на можливі надзвичайні ситуації в осінньо-зимовий період ДУ «Місцеві дороги Херсонщини» запроваджено цілодобове чергування інженерно-технічного складу з 15 листопада.

За словами голови Херсонської ОДА Геннадія Лагути,  організація належної підготовки доріг області до зимового періоду важливе завдання для облдержадміністрації. Тож всі сили і засоби повинні знаходитися в постійній готовності для оперативного реагування.

Херсонська ОДА

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН