Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Херсоні цього вечора рекордна кількість ДТП

Херсон вкрило снігом і опади не зупиняються. Тож багатьох городян хвилює питання, чи зможуть вони завтра зранку дістатися до роботи або на навчання.

Сумні наслідки негоди відчули на собі сьогодні у другій половині водії міста, про екстремальну ситуацію на Фейсбуці розповіла Лідія Григор’єва, херсонська журналістка, яка стала свідком ДТП:

 – “Чудо-методи” херсонських дорожників сьогодні відчула на собі. Близько 17.40 по проспекту їхала дорожня машина, прибираючи сніг до чистої-пречистої криги. Мабуть, про те, що її треба посипати якоюсь сумішшю чи піском водій забув або, можливо, і не знав. Просто для картинки онлайн – переміщуючись по місту, помчав вниз до набережної. Після його прибирання машини просто несло вниз, назустріч та під колеса тим, хто повертав на Ушакова. Жах очей водіїв цих автівок і пасажирів маршрутки, на жаль, щасливий дорожник не бачив: його око вже радував вид Дніпра в снігу. Як результат – нічне ДТП на перехресті вулиць Гімназична, Соборна і Ушакова. Ситуація була вкрай небезпечна, адже допоки дорогу знову вкрив сніг, який виявився спасінням, машини з водіями, які потрапили в ДТП могли перетворитись в місиво. Хочеться подякувати патрульній машині 401, яка швидко, оперативно оформила ДТП, організувала рух і допомогла автівкам роз’їхатись. Чесно, дуже рада , що наша патрульна поліція через рік мене вразила чемністю, оперативністю, професіоналізмом

І такі випадки сьогодні у Херсоні не рідкість, адже лише за 3 години, із 15.00 до 18.00 у місті сталося 30 ДТП.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН