Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У соцмережі виклали версію того, чому патрульна машина у Генічеську потрапила у ДТП

Віктор Левченко у Фейсбуці пише про те, яким чином службовий автомобіль поліції сьогодні у Генічеську потрапив у ДТП:

 – Коли стається будь-яка дорожньо-транспортна пригода, патрульного, в першу чергу, цікавить, чи не постраждали люди, які тілесні ушкодження зазнали водії і пасажири, яку допомогу ми можемо надати громадянам, першу медичну, чи може здати кров у вихідний.

Коли ж в ДТП потрапляє службовий автомобіль, то миттєво летять коментарі, на кшталт: “Уроды!”, “Дєбили;”, “Понабирали!”, “Точно бухие!”, “Под наркотой 100%!” і ніхто не спитає, в якому стані патрульний, чи потрібна допомога йому, яка причина пригоди. Це громадянам зовсім не цікаво. Головне, найскоріше жбурнути якомога оригінальнішу образу в поліцейського.
Звідки ж така лють та ненависть? Поліцейський – це не безпомилковий суперкомп’ютер і не прибулець з космосу зі сталевими нервами, це вчорашній сусід по парті, одногрупник, така ж людина, як ви, що вирішила присвятити себе службі українському народові, кожного дня свідомо наражаючи себе на небезпеку заради захисту вашого спокою.

З приводу сьогоднішнього інциденту, що стався по вулиці Центральній міста Генічеськ:
Екіпаж патрульної поліції рухався на перезмінку після другої нічної зміни, через втому втративши пильність, водій не впорався з керуванням і допустив наїзд на перешкоду. Внаслідок ДТП водій не постраждав, патрульний поліцейський, що знаходився на пасажирському місці, попередньо, отримав січену рану голови.
По результу медогляду в крові водія алкоголю чи наркотичних речовин не виявлено. Дорожньо-транспортну пригоду було оформлено за всіма правилами і нормами. Службою моніторингу патрульної поліції за даним фактом проводиться службова перевірка, результат якої буде повідомлено офіційно. Ніхто нічого не приховує і не виправдовує. 
В будь якій ситуації залишайтесь людиною.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН