Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Що херсонці думають про річницю патрульної поліції у Херсоні

Херсонська журналістка Лідія Григор’єва потрапила у ДТП, тому довелося поспілкуватися іх тпарульними поліцейськими. Як вона зазначає, в подібній ситуації опинилася рік тому, коли патрульна служба починала свою роботу. Нині враження залишились абсолютно протилежні. Про це вона пише у Фейсбуці:

 – Після сьогоднішнього ДТП моя повага до патрульних зникла.

Цей пост присвячується річниці патрульної служби. Рік тому під час ДТП познайомиласьі з представниками патрульної служби. Приїхали на вулицю Олександрійську такі чемні, доброзичливі, що, навіть, деякі їх незнання (консультувались по телефону) сприймались із розумінням. Але це було нове обличчя патрульної поліції, я пишалась, що на зміну пихатим ДАїшникам прийшли вони.
Сьогодні потрапила в ДТП по вул. Маяковській. Серед учасників і водій елітного БМВ, у якого настрій пропав, через те, що я викликала відразу і патрульних, і представників страхової. Тобто питання розійтись по-швидкому не буде.

Чи то доля тих жіночок, які їздять на червоненьких малолітражках, що нас сприймають дурненькими, але наряд патрульної машини з 3 осіб якось відразу почав вестися “вітієвато” : ніхто не представився, перед цим поговоривши з власником БМВ, в один голос (3 особи), підійшли до мене (до речі, я вже сиділа злякана в машині) і відразу недружелюбно, по-злому, на підвищених тонах почали зі мною розмовляти, тиснути і, навіть, з погрозами. В цей момент я відчула себе, “найбільшим злочинцем в світі, яка вкрала дорогий батон”.

Звісно, в такому тоні я не збиралась продовжувати розмову, тим більше я – за ОФІЦІЙНЕ вирішення справи. Моє прохання дати папір, щоб я писала в цей час пояснення (допоки приїдуть представники страхової) просто ігнорувалось. Йшло якесь психологічне залякування.

Намагаючись спростити розмову, я нагадала представникам патрульної служби, що вони на службі народу, який їх утримує. АГРЕСИВНИЙ КОМЕНТАР: “руськомовної” представниці патрульної служби взагалі вразив: “Міня муж содержит”. Занавіс, найгірші працівники ті, які прийшли порозважатись на роботу. Але це можна взяти таку співробітницю за секретарку. Але не роль патрульної. ЦЕ ЩЕ НЕ ВСЕ.

Допоки оформлювалось ДТП, я сиділа в машині з представником страхової і почула на вулиці УДАР сусідньої машини, яка була припаркована перед патрульною машиною. ТОбТО на їх очах відбулось чергове ДТП і не просто подряпина.

Як у гостросюжетному фільмі , виходить винувата жіночка з машини, презирливо глянула на патрульну машину і втекла. ЩО ви думаєте, патрульна відрегувала. НІ!!! Мій страховщик підняв крик. Більше того, вразило те, як вони мляво почали запитувати в нього, чи той не запам’ятав номер (а де їх відеореєстратор).
Тільки після цього, під тиском, вони почали, не виходячи з автівки, реагувати.

Звідси висновок, патрульна поліція змінилась, причому в гірший бік, вона не захищає вже простих людей, вона відсторонюється від своїх прямих обовя’зків.

Мені прикро, що річної давності пам’ятка про дружніх поліціянтів, змінилась на хамовитих, недружніх співробітників, які не знають, що вони на службі народу, отримуючи зарплату з наших податків.

До речі, декілька разів власник елітної ауді паркував її в забороненому місці безпосередньо під знаком, позаду патрульної машини, але поліціянти не реагували.
І правильно, у нього індульгенція, а раптом нахамить.
До речі , якби не ця ауді, то і ДТП, можливо, не було, і сьогоднішнього мого посту.

А тепер фото героїв. До речі, на очах в поліціянтів стукнули автівку одного з керівників Херсонського відділу поліції. Тобто, ви здогадуєтесь, що потім почалось…. Але це інша історія, і фото в мене теж є.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН