Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Миколаївське підприємство відвідав Повноважний Посол Швеції

Днями генеральний директор компанії «НІБУЛОН» Олексій Вадатурський зустрівся із Надзвичайним і Повноважним Послом Швеції Тобіасом Тибергом.

Метою зустрічі стали питання поглиблення співпраці задля подальшого розвитку економіки країни.

Від компанії у зустрічі взяли участь Сергій Калкутін, заступник генерального директора з логістики, Сергій Беседін, заступник з будівництва, Андрій Волік, заступник з будівництва, експлуатації флоту та безпеки судноплавства, та Костянтин Хмельницький, заступник з сільськогосподарського виробництва.

До складу шведської бізнес-делегації увійшов Олександр Машинець, радник Посольства Королівства Швеція з питань розвитку бізнесу і торгівлі, а також керівники та представники швецького бізнесу в Україні – Atlas Copco, Tornum, Llentab, Väderstad, Scaniа.

Зустріч розпочалася із знайомства з потужностями компанії «НІБУЛОН» – лідером національного суднобудування ТОВ «Суднобудівно-судноремонтний завод «НІБУЛОН» та морським перевантажувальним терміналом у Миколаєві.

Особливе враження на Посла справили судна, які збудовані заводом «НІБУЛОН». І не дивно, адже це цілком сучасні судна нових проєктів, які розроблені й зведені з урахуванням передових технологій і підходів та на яких встановлено потужне новітнє обладнання від провідних світових виробників.

Так, на борту унікального самохідного днопоглиблювального судна проєкту СДС-15 «Миколаївець» та потужного буксира проєкту Т3500 «НІБУЛОН-100», які оглянули детальніше, гості відразу звернули увагу на екскаватор для днопоглиблювальних робіт виробництва Volvo, головний двигун та дизель-генератори від Scania – відомих швецьких компаній.

Наша ефективна співпраця з якісними шведськими виробниками розпочалася більше 15 років тому, коли для роботи перевантажувального термінала компанії у Миколаєві було придбано перші навантажувачі від Volvo, які тепер закуплено для роботи й на інших підприємствах компанії по всій країні. У процесі розвитку компанії розгалуженішою ставала і співпраця. Наприклад, верстатний парк суднобудівного заводу включає дві потужні лінії плазмового різання металу ESAB. Лабораторії обладнано аналізаторами зерна від Foss Analytical AB, приладами для визначення числа падіння, лабораторними млинами від Perten Instrument. Сучасний парк вантажного автомобільного транспорту складається зокрема і з новітніх потужних тягачів Scania та Volvo тощо.

Ця зустріч стала цікавою для обох сторін. Окрім цінної екскурсії, представники обговорили ряд питань щодо розвитку нових можливостей для співпраці між компаніями. Багато уваги було приділено й загальним питанням співпраці України та Швеції.

ТОВ СП «Нібулон»

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН