Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Миколаївські пожежники врятували велике підприємство

вчора близько 18:00 на перевантажувальному терміналі ТОВ СП “НІБУЛОН” у м. Миколаїв відбулося задимлення, а потім і загорання частини перехідної галереї. Ця подія сталася в період шквального вітру. Про це повідомили на офіційній сторінці.

Оперативно силами ГУ ДСНС України у Миколаївській області, працівників суднобудівно-судноремонтного заводу, судноплавної компанії, команд буксирів та перевантажувального термінала загорання було ліквідовано.
Постраждалих немає.
Причини інциденту встановлюються.
На даний момент електроенергія та освітлення подано на всі ділянки підприємства. На пошкодженій ділянці працівниками підприємства, без залучення сторонніх організацій, будуть оперативно проведені відновлювальні роботи.
На щастя, ця подія суттєво не вплинула на роботу термінала. Основні технологічні лінії та с.-г. продукція не були затронуті вогнем. Вже зараз термінал працює в штатному режимі і жодних перебоїв чи затримок у роботі з нашими партнерами не буде.
Також просимо ЗМІ не створювати штучний ажіотаж навколо цієї події та подавати тільки перевірену та зважену інформацію. Від такої ситуації не застраховане жодне підприємство, ми ж сильна і успішна компанія, тому справимося і з цією ситуацією.

Генеральний директор компанії Олексій Вадатурський був особисто присутній на місці події і висловлює щиру вдячність особисто Грицаєнку Максиму Георгійовичу, начальнику ГУ ДСНС України у Миколаївській області та його працівникам, а також всім працівникам компанії “НІБУЛОН”, за оперативну та злагоджену роботу.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН