Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Групу закладників нацгвардійці затримали у Херсоні

Проїжджаючи повз перехрестя вулиць Космічна та 11-та Північна, гвардійці автопатруля військової частини 3056 помітили двох чоловіків, які копирсалися у клумбі, що поруч з проїжджою частиною дороги. Зупинивши громадян, патрульні провели поверхневий огляд речей та виявили згортки з підозрілим речовинами.

Так, у одного з затриманих 1986 р.н. у кишені штанів був зіп-пакет з порошком білого кольору, вагою близько 45 г та паперовий згорток з ймовірним “канабісом” вагою близько 30 г. У іншого 35-тирічного громадянина було вилучено згорток, в якому також знаходилось близько 30 г речовин зеленого кольору рослинного походження.

Проте, під час затримання зазначених осіб, поруч з місцем подій зупинилася автівка “таксі” і звідти вийшов чоловік, який також намагався залишити “закладку”. Спрацювавши оперативно, гвардійці виявили та вилучили у чоловіка 1996 р.н. паперовий згорток з речовиною рослинного походження зеленого кольору, вагою близько 30 г.

Далі, на місці подій працювали представники поліції, які задокументували дані факти за ознаками статті 309 Кримінального кодексу України «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту».

Пресслужба

 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН