Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Розпочалася реконструкція багатофункціонального спортмайданчика на стадіоні «Енергія» у Новій Каховці

У Новій Каховці розпочалася реконструкція багатофункціонального спортивного майданчика на стадіоні «Енергія», споруди якого знаходяться на балансі комунального підприємства «Новокаховський міський центр фізичного здоров’я населення “Спорт для всіх”». Будівельники вже розпочали роботи, адже виділенню необхідної суми у розмірі 3 млн 100 тис. грн. посприяв народний депутат України Павло Павліш.

Новокаховський міський голова, голова Новокаховської територіальної громади Володимир Коваленко зазначив:

«Депутат Верховної Ради Павло Павліш взяв на себе питання обслуговування територій 184-го округу. З фонду соціально-економічного розвитку направив 3 млн 100 тис. грн. на реконструкцію нашого стадіону. Це буде гарний сучасний майданчик для занять футболом, гандболом, баскетболом, волейболом з тартановим покриттям. Цей депутат не наш, але я звернувся до нього і отримав підтримку».

Народний депутат України Павло Павліш активно співпрацює з громадами Херсонщини. У Новій Каховці знаходиться і його приймальня. Павло Павліш підтримує ініціативи громад, спрямовані на покращення інфраструктурних змін.

Директор КП «Новокаховський міський центр фізичного здоров’я населення “Спорт для всіх”» Володимир Яхно розповів:

«Капітального ремонту цього об’єкту ми очікували дуже давно. На цій площі був розташований багатофункціональний майданчик, баскетбольне поле і волейбольне, на яких проводилися масові заходи. Але майданчик вже давно не відповідає сучасним вимогам. Дякуючи підтримці депутатів Верховної Ради, в цьому році були виділені кошти на здійснення цього капітального ремонту. Площа — 976 м²».

Співпрацює народний депутат України Павло Павліш з місцевою владою і щодо законодавчих ініціатив на підтримку громад. Володимир Коваленко додав:

«Я з ним контактую як член правління Асоціації по тим питанням, які Асоціація просить народних депутатів підтримати — знаменита поправка Рубльова, яка стосується 13,4% сплати акцизи паливно-мастильних матеріалів на місцях. Народні депутати України від Херсонщини Павло Павліш та Володимир Іванов підтримали позиції правління Асоціації».

Реконструкція багатофункціонального спортивного майданчика повинна завершитись до кінця року.

Марина Азізова

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН