Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Новій Каховці дістали речі зі “Скрині милосердя”: їх роздадуть мешканцям громади

Вчора спеціалістом міського Центру соціальних служб та директором Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Новокаховської міської ради відбулась перша виїмка речей зі «Скриньки милосердя». Про це розповіли на сайті міської ради. Своє функціонування розпочала «Скринька милосердя» на минулому тижні. І ось – маємо перші результати її роботи.

Завдяки небайдужості громадян, які мешкають на території Новокаховської територіальної громади, контейнер за тиждень наповнився необхідними речами – взуттям, шапками, теплим одягом для дітей та дорослих, книжками. Згодом ці речі отримають одинокі громадяни похилого віку, особи з інвалідністю та діти, які опинилися у складних життєвих обставинах.

Отримати речі можна у Банку одягу, який функціонує при Територіальному центрі соціального обслуговування (надання соціальних послуг) із понеділка до п’ятниці з 8:00 до 17:00 год. за адресою: м. Нова Каховка, вул. Історична, 52, 13 та у міському Центрі соціальних служб за адресою: вул. Новоселівська, 5.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН