Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Порушення на виборах на Херсонщині відстежуватимуть за допомогою чат-боту

25 жовтня Рух ЧЕСНО представить унікальний чат-бот для моніторингу правопорушень під час виборів, які пройдуть 31 жовтня у Харкові, на Херсонщині та Черкащині.

“Кожен громадянин, який став свідком порушення, може проінформувати про це правоохоронців в онлайн режимі. Чат-бот допоможе громадянам класифікувати це правопорушення і за лічені хвилини подати заяву до поліції. Дуже часто громадяни не звертаються до правоохоронців, бо це потребує багато часу та паперової тяганини. Тепер це можна зробити у кілька кліків”, – Віта Думанська, лідерка Руху ЧЕСНО.

Чат-бот ChesnoControl розроблено на платформі Telegram. Рух ЧЕСНО систематизував типові правопорушення, які трапляються під час виборів, й розробив онлайн класифікацію правопорушень.

Усі повідомлення про правопорушення надходитимуть до центру обробки даних у Нацполіції, звідки вони передаватимуться на місця для оперативного реагування.

Інструмент допомагатиме спостерігачам, журналістам, представникам громадських організацій та іншим зацікавленим особам відстежувати та оперативно подавати скарги у разі виявлення порушень.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН