Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

До села на Херсонщині завітали представники ОБСЄ

Сільський голова села Тавричанка  Юрій Анатолійович Гречка провів зустріч з представниками моніторингової місії ОБСЄ в Україні – офіційний спостерігач ОБСЄ Ендрю Річардсон.

Спеціальна моніторингова місія ОБСЄ в Україні − неозброєні цивільні спостерігачі, які тимчасово проводять моніторинг та звітують про ситуацію з дотримання прав людини по всій території України. Метою роботи моніторингової місії є збір інформації, встановлення фактів і звітування про ситуацію з безпеки. До повноважень СММ не входить робити висновки або проводити будь-які розслідування. Представники моніторингової місії спілкуються з різними суспільними групами, зокрема представниками влади усіх рівнів, громадянського суспільства, етнічних і релігійних груп і місцевих громад.

У ході зустрічі учасники обговорили поточну політичну ситуацію в Україні, в тому числі земельну реформу, так як це питання є дуже важливим з точки зору впливу на добробут громадян та держави. Далі розмовляли про позитивні приклади реформи децентралізації, а також торкнулися її негативних сторін. Представники ОБСЄ, у свою чергу, цікавилися життям громади. Юрій Анатолійович розповів про плани з відкриття ЦНАПу для забезпечення громадян повним переліком адміністративних послуг. Дуже цікавою була тема діяльністі державного підприємства «ДГ «Асканійське» АДСДС ІЗЗ НААН», яке функціонує на території ОТГ.

Загалом діалог був конструктивним і плідним. Наприкінці зустрічі учасники домовились про подальшу співпрацю.

Тавричанська ОТГ

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН