Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Херсонці виступили на підтримку депутата Іллі Карамалікова (Відео)

Херсон живе в окупації вже третій місяць. Містяни стали заручниками гуманітарної катастрофи, боротися з якою допомагали громадські активісти та волонтери. Одним з них був депутат Херсонської міської ради від політичної партії «Нам тут жити» Ілля Карамаліков.

Нині його звинуваючують у державній зраді, проте херсонці, яким він активно допомагав з першого дня війни, продовжують вірити у його непричетність та записали слова підтримки.

Активіст Олег Акімченков говорить:

«З Іллєю Карамаліковим знайомі ще з юності. Він любить Херсон та Україну! На останніх виборах до місцевих рад він переміг своїх опонентів, а це значить, що жителі міста довіряють йому вирішення своїх наболілих питань. Люди за нього голосували, тому що він чесний та порядний. З перших днів війни Росії проти України Ілля Карамаліков розгорнув масштабну роботу із забезпечення продуктами харчування нужденних. Створено було народну дружину, де він виступав комунікатором між владою і громадою. Ми захищали херсонців від мародерів, злочинців та гвалтівників. До нього зверталися не лише за матеріальною допомогою, а й просто за добрим словом. Він дуже хоробрий і знайшов у собі сміливість не покидати рідно місто. За час роботи народної дружини діяв рішуче і конструктивно в інтересах херсонців. Він ЗАХИСНИК! Те, що Карамалікову приписують державну зраду в жодному разі не вірю! Для цього потрібні конкретні факти, яких просто не може бути. Свободу Іллі Карамалікову!»

 

Голова Клубу людей поважного віку та ансамблю «Корабелочка» Раїса Бандзюнь зазначила:

«Ілля Карамаліков завжди підтримував ініціативи нашого клубу, до якого входять дівчата трепентого віку. Ми чаювали, співали, читали вірші, спілкувалися, весело проводили дозвілля у кафе «Аміго». Якось я поцікавилася у Іллі Михайловича, який зиск від нас, яка користь? На що отримала від нього дуже зворушливу відповідь: «Надолужую те, чого не встиг дати рідній мамі»… Сьогодні важливо відстояти чесне ім’я Іллі Карамалікова – бізнесмена, депутата, господаря та людини з добрим серцем. Він не зрадник! Шановні прокурори, судді, почуйте нас, жителів Херсона! У тому, що зараз відбувається з Карамаліковим, ми вбачаємо прояви нездорової конкуренції, яку у народі ще називають «жабою». Хтось добре заздрить Карамалікову, тому і скористалися війною, щоб помститися та відібрати в нього бізнес! Ми завжди вірили і віримо у перемогу України! Так само віримо у порядність Карамалікова! І ніколи не визнаємо, що він зрадник! Дайте краще відповідь на запитання: «Кому він заважає?».

Член Херсонської народної дружиниВ’ячеслав Славов прокоментував:

«З Іллею Карамаліковим познайомився 26 лютого цього року під час зібрання з формування народної дружини. За два місяці, які ми провели пліч-о-пліч, він проявив себе як розумна людина з аналітичним складом розуму, який адекватно визначає ситуацію, швидко приймає рішення та дає чіткі вказівки. Ніхто не вірив, що Росія розпочне війну проти України, тому коли відбулося вторгнення, більшість людей були розгубленими. Я не виняток. На щастя, з’явився Карамаліков, який об’єднав небайдужих молодих хлопців у народну варту. Одні зловживали алкоголем і буянили, а ми разом з Карамаліковим захищали Херсон від мародерів. У державну зраду, яку йому приписують, не вірю! Якби він добровільно співпрацював з окупантами, то міг би покинути Херсон через Крим і звідти вільно виїхати до будь-якої країни. Він же виїжджав на підконтрольну Україну через шлях, який впритул наближається до бойових дій. Карамаліков ЗАХИСНИК! Свободу КАРАМАЛІКОВУ!»

За інкримінованою статтею погрожує довічне позбавлення волі.

Відео: Перший Регіональний

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН