Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Одеса увійшла до “червоної” зони карантину: які обмеження діятимуть

Про ситуацію в місті розповів мер Геннадій Труханов:

-З 18 жовтня Одеса входить у «червону» зону. Триває робота з підготовки відділень для ковідних пацієнтів. Палати загальної та інтенсивної терапії, що відповідають всім санітарним нормам, нове високотехнологічне обладнання та інструментарій дають можливість надавати допомогу найважчим пацієнтам.

Істотною підтримкою стала програма Президента України «Велике будiвництво», в рамках якої, зокрема, низку міських лікарень забезпечено новим якісним медичним обладнанням.

Сьогодні наші медустанови – на передовій боротьби з COVID-19. За підсумками зустрічі з колективом міської лікарні №1 прийнято рішення про виділення ще 20 ліжко-місць на додаток до тих, що вже існують. Технічні можливості дозволяють говорити про перспективу збільшення кількості місць, якщо того зажадає ситуація. Але, як і раніше, гостро стоїть питання забезпечення кадрами. І тут ми теж розраховуємо на допомогу з боку державної влади.

Ми сподіваємося, що при відповідальному дотриманні всіх заходів безпеки нам вдасться успішно подолати пік чергової «хвилі».

Медичні працівники можуть бути впевнені: при будь-яких обставинах влада міста надасть їм всю необхідну підтримку.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН