Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Херсонська обласна влада долучилася до виїзного засідання Комітету Верховної Ради України з питань молоді і спорту

Про це повідомляє заступник голови Херсонської облради Юрій Соболевський:

Сьогодні обласна влада долучилася до виїзного засідання підкомітету з питань спорту вищих досягнень та спортивної діяльності Комітету Верховної Ради України з питань молоді і спорту. Долучилися до обговорень керівники спортивних шкіл та федерацій області, спортсмени.

Засідання відбулось під керівництвом голови підкомітету Ольги Саладухи. У форматі онлайн були присутні перший заступник голови Комітету Верховної Ради України з питань молоді і спорту Жан Беленюк та голова підкомітету з питань фізичної культури та масового спорту Георгій Мазураш.

Вдячний парламентарям за увагу до Херсонщини.

Вважаю, що фінансування в Херсонській області у сфері спорту має бути на належному рівні. На початку року бюджет розвитку області складав 7 млн грн. Все ж таки цьогоріч разом з облдержадміністрацією ми змогли передбачити стипендії нашим олімпійцям. Також реанімували програму надання житла спортсменам. Впевнений, що ми реалізуємо це на умовах співфінансування з ТГ. На наступний рік заплановано збільшення витрат з обласного бюджету фактично удвічі, тобто передбачити 3 млн грн.

Хочу повідомити, що спільно з облдержадміністрацією створена робоча група з передачі ДЮСШ з обласної державної адміністрації у Херсонську обласну раду. Після чого у облради з’явиться юридична можливість проводити оптимізацію та реорганізацію з обов’язковим аудитом: як з фінансової дисципліни, так і з якісних показників.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН