Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Херсон став рекордсменом з впровадження проєкту для розвитку спорту “JuniorZ”

У грудні 2019 року у Херсоні відбувся семінар для вчителів. На ньому міський голова Володимир Миколаєнко підписав  меморандум про співпрацю з проектом Олександра Педана JuniorZ.

Херсонська міська рада перейшла до конкретних дій і заклала кошти на купівлю спортивного спорядження на 580 000 грн у рамках виконання меморандуму, підписаного з проектом Олександра Педана JuniorZ. Про це повідомляють на офіційній сторінці.

Зокрема, запланована купівля інвентарю для впровадження нових видів спорту: регбі, фрізбі, петанку, бадмінтону, чирлідингу, корфболу, флорболу – у 38 школах Херсона.

Директор спортивного руху JuniorZ  Марія Павлічук зауважила, що це абсолютний грошовий рекорд  проєкту.

Довідково: JuniorZ – команда людей, які мріють, аби нові види спорту з’явилися на уроках фізкультури по усій Україні. Аби кожен вчитель фізкультури міг проводити цікаві заняття, а кожен школяр обрати найцікавіший для себе вид спорту. Тому команда JuniorZ мандрує містами, «прокачує» вчителів на семінарах, «тюнінгує» школи, закуповуючи спортивний інвентар, та спонукає дітей займатися спортом і вести активне цікаве життя.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН