Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Нижньосірогозькій громаді дівчата змагалися у грі в футбол

У четвер команди дівчат змагалися за першість у ІІ етапі Спартакіади Нижньосірогозької громади з футболу. Вітаємо збірну команду дівчат Новоолександрівського, Першопокровського та Новопетрівського ліцеїв, а також вчителів фізичної культури за зайняте перше місце у змаганнях!

07 жовтня на стадіоні «СКІФ» комунального закладу «Нижньосірогозька дитячо-юнацька спортивна школа» відбулися змагання з футболу серед команд дівчат 2008-2010 років народження за програмою ІІ етапу Спартакіади Нижньосірогозької селищної територіальної громади серед учнів закладів загальної середньої освіти 2021/22 навчального року.

У змаганнях брали участь 3 збірні команди, сформовані з учениць 8 ліцеїв Нижньосірогозької громади та команда дівчат опорного закладу «Нижньосірогозький ліцей».

Змагання проходили за олімпійською системою.

Першу півфінальну гру було проведено між командою дівчат опорного закладу Нижньосірогозький ліцей та збірною Верхньосірогозького, Сірогозького і Нижньоторгаївського ліцеїв, яка з рахунком 0:3 стала переможцем матчу.

У другій півфінальній грі змагалися збірні команди: Вербівського, Вільненського ліцеїв та Новоолександрівського, Першопокровського, Новопетрівського ліцеїв. З рахунком 0:1 перемогу здобула команда Новоолександрівського, Першопокровського, Новопетрівського ліцеїв.

Наступний матч було проведено за призове ІІІ місце між командою опорного закладу Нижньосірогозький ліцей та збірною Вербівського, Вільненського ліцеїв. В результаті зіграних таймів, з рахунком 1:0 перемогу святкувала команда опорного закладу Нижньосірогозький ліцей.

І нарешті, фінальна гра за перше місце у ІІ етапі Спартакіади Нижньосірогозької громади. На полі зустрілися збірні команди: Новоолександрівського, Першопокровського, Новопетрівського ліцеїв та Верхньосірогозького, Сірогозького і Нижньоторгаївського ліцеїв. Основний час гри завершився з рахунком 0:0. Тож переможця було визначено за результатом забитих голів у серії післяматчових пенальті в ворота суперника. З рахунком 4:1 переможцями ІІ етапу Спартакіади Нижньосірогозької селищної територіальної громади серед учениць закладів загальної середньої освіти 2021/22 навчального року стала збірна команда дівчат Новоолександрівського, Першопокровського, Новопетрівського ліцеїв. Дані заклади вдруге святкують перемогу, адже нещодавно збірна команда юнаків Новоолександрівського, Першопокровського, Новопетрівського ліцеїв також стала переможцем ІІ етапу Спартакіади Нижньосірогозької громади серед учнів закладів загальної середньої освіти 2021/22 навчального року.

За результатом проведених ігор, місця розподілилися наступним чином:

І місце посіла збірна команда Новоолександрівського, Першопокровського, Новопетрівського ліцеїв;

ІІ місце – збірна Верхньосірогозького, Сірогозького і Нижньоторгаївського ліцеїв;

ІІІ місце – команда опорного закладу Нижньосірогозький ліцей.

Суддівство змагань здійснювалось викладачами-тренерами КЗ «Нижньосірогозька ДЮСШ»: Станіславом Чудновським та Олегом Гладуном.

На урочистому нагороджені команд-призерів та команди-переможниці, керівник комунального закладу «Нижньосірогозька дитячо-юнацька спортивна школа» Ігор Гладун привітав юних спортсменок та вчителів фізичної культури закладів освіти з гарною фізичною підготовкою футболісток, грою на належному рівні та із перемогами. Він вручив командам-призерам і команді-переможниці Грамоти відділу освіти, культури, молоді та спорту селищної ради.

Вітаємо всіх учасників змагань з гарною грою та спортивними досягненнями! Бажаємо якомога більше вдалих матчів та забитих голів у ворота суперників!

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН