Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Дендропарк ХДАЕУ вразив херсонців великою кількістю квітів (відео)

Дендропарк Херсонського державного Аграрно-Економічного університету чарує гостей осінніми барвами та розмаїттям квітів. Краса в парку панує не тільки восени, а протягом всього року, адже рослини постійно пересаджують, доглядають за ними, додають нові сорти.

Дендропарк це одне з небагатьох місць в мікрорайоні Житлоселище, де люди можуть відпочити та насолодитися природою. Тож співробітники та студенти Херсонського державного Аграрно-Економічного університету співпрацюючи з міською владою роблять все можливе аби якісніше облаштувати це місце.

Важливо, що на території дендропарку студенти мають можливість отримувати практичні навички з догляду за різними видами рослин, адже рослини потребують догляду протягом всього року. В дендропарку багато видів трав’янистих рослин, за якими має бути особливий догляд.

Рослинний світ дендропарку оновлюється щорічно Не відстають в університеті і від модних тенденцій-вирощують рослини, які зараз є популярними. Квіти дендропарку радують відвідувачів, яких завжди чимало, люди тут відпочивають, милуються красою та насолоджуюються останніми теплими днями.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН