Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

За 8 місяців майже 1600 новокаховчан отримали власний податковий номер

Повний спектр адміністративних, консультаційних та інформаційних послуг платники можуть отримати в Центрі обслуговування платників Новокаховської ДПІ Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі.

Найпопулярнішою серед відвідувачів ЦОП є послуга з видачі картки платника податків та внесення до паспорта громадянина України даних про реєстраційний номер облікової картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб – платників податків. Так, упродовж січня – серпня 2021 року реєстраційний номер облікової картки платника податків отримали 1583 жителі Новокаховської та Таврійської громад.

У податковій інспекції нагадують: для проведення реєстрації в Державному реєстрі фізичних осіб – платників податків громадянам необхідно подати до контролюючого органу за місцем реєстрації облікову картку за формою № 1ДР, документ, що посвідчує особу заявника, та свідоцтво про народження дитини (для неповнолітніх).

З переліком адміністративних послуг ДПС для представників бізнесу та громадян можна ознайомитися на субсайті Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі в розділі «Адміністративні послуги» або у Центрі обслуговування платників Новокаховської ДПІ, який знаходиться за адресою: м. Нова Каховка, вул. Горького, 11-а.

Пресслужба Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН