Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Херсонська вчителька увійшла до 10-ки кращих педагогів-новаторів України

Щороку найпрестижніша національна премія Global Teacher Prize Ukraine нагороджує найкращих педагогів країни: професіоналів, новаторів, творців майбутнього. Ви також можете стати частиною цієї історії.

Цьогоріч на премію подали заявки 3273 неймовірних учителів з усієї країни! Після кількох етапів відбору залишилася зіркова десятка. Вони позмагаються за головний приз “Нобелівки для вчителів” — 250 000 гривень, участь у найпрестижнішій освітній події світу Global Education and Skills Forum та один рік безкоштовного навчання від організатора премії ГС “Освіторія”.

Ім’я переможця назвуть 2 жовтня на урочистій церемонії. Його або її обере експертне журі: голова ГС “Освіторія” та засновниця премії Зоя Литвин, телеведуча “1+1” і куратор премії Наталія Мосейчук, ексміністер освіти й науки України Лілія Гриневич, переможець Global Teacher Prize Ukraine 2020 Василь Дяків, засновник платформи Ed.era Ілля Філіпов, юний винахідник та стартапер Михайло Чумаченко, психолог Світлана Ройз та фіналіст світової премії Global Teacher Prize 2020 Карло Маццоне.

Серед кращих названо Оксану Єрохіні, вчительку англійської мови, яка викладає у Херсонській гімназії №3.

Оксана переконана: будь-якому вчителю не завадять навички підприємця. А внески у підвищення престижу професії розглядати як інвестиції. Серед них — активна життєва позиція, подолання труднощів та пошук можливостей. Саме так Оксана отримала стажування у США та регулярно отримує гранти на навчання. Постійний саморозвиток — це те, що є невід’ємною частиною її життя. Саме так можна залишатися прикладом для своїх учнів і мотивувати досягати їх високі результати.

«Намагаюся надихати інших власним прикладом та досягненнями, якими ділюся. Якщо я можу — значить інші також. Вчителів в Україні багато, а отже зміни можна робити спільними зусиллями», повідомляється на сайті ТСН.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН