Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Херсонка потрапила до десятки фіналістів Global Teacher Prize Ukraine

Учителька англійської Оксана Єрохіна навчає дітей у Херсонській гімназії № 3 Херсонської міської ради. Саме вона потрапила спочатку топ-50, а зараз і до топ-10 кращих вчителів країни за версією Global Teacher Prize Ukraine 2021. І вона єдина представниця Херсонщини у цьому рейтингу.

Ось яка інформація міститься про педагога на сайті премії:

Оксана переконана: будь-якому вчителю не завадять навички підприємця. А внески у підвищення престижу професії розглядати як інвестиції. Серед них — активна життєва позиція, подолання труднощів та пошук можливостей. Саме так Оксана отримала стажування у США та регулярно отримує гранти на навчання. Постійний саморозвиток — це те, що є невід’ємною частиною її життя. Саме так можна залишатися прикладом для своїх учнів і мотивувати досягати їх високі результати.

– Намагаюся надихати інших власним прикладом та досягненнями, якими ділюся. Якщо я можу — значить інші також. Вчителів в Україні багато, а отже зміни можна робити спільними зусиллями. – наводять її цитату.

Ім’я переможця назвуть 2 жовтня на урочистій церемонії.

Педагог, який здобуде головний приз та стане найкращим учителем України, отримає 250 тисяч гривень та підтримку реалізації власних освітніх проєктів.

Окрім цього, триває голосування за визначення переможця глядацьких симпатій. Підтримати Оксану Єрохіну можна тут.

Global Teacher Prize Ukraine — це щорічна національна премія, місія якої — підкреслити важливість педагогів в Україні. Адже #ВчителіВажливі від найменшого селища до найбільшого мегаполіса. Національну премію Global Teacher Prize Ukraine заснувала ГС «Освіторія» у 2017 році.

Це такий собі учительський “Оскар” – можливість для кожного шкільного вчителя не тільки позмагатися за грошову винагороду, а й отримати визнання.

Переможцями минулих років стали Олександр Жук, Паул Пшенічка, Наталя Кідалова та Василь Дяків.

 

Херсонська

Херсонська міськрада

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН