Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

В Новоолексіївці хочуть побудувати культурно-спортивний центр

9 вересня Генічеський міський голова Олександр Тулупов у своєму кабінеті зустрівся з директором благодійної організації «Міжнародний благодійний фонд «Фонд національного добробуту Криму» Ленуром Мамбетовим, його помічником, а також активістами Вейсером Сарибіляловим та Еннаном Зіядіновим.

Метою візиту гостей було обговорення ідеї будівництва у Новоолексіївці культурно-спортивного центру для мешканців селища.

За словами Ленура Мустафайовича, у центрі може бути тренажерна зала, зали для занять боротьбою і тенісом, гуртки іноземних мов тощо.

У будівництві можуть допомогти міжнародні донорські організації. Подібні центри, сказав він, вже є у кількох великих містах України.

Генічеський міський голова висловив свою підтримку починанню, підкресливши, що центр має працювати для всіх мешканців селища, які бажають туди прийти. Земля для цього є. Оскільки вона знаходиться у комунальній власності, то, за словами заступника міського голови Дмитра Юнусова, представникам фонду доведеться взяти участь у аукціоні.

Загалом, підкреслив Дмитро Анісович, є кілька варіантів побудови. Найголовніші з них два: укладання договору про спільну діяльність або виділення землі для побудови. У ході обговорення детально зупинились на кожному варіанті.

«Ми з вами в одному човні і пливемо у одному напрямку», – запевнив Ленур Мамбетов.
Зустріч вирішили продовжити найближчими днями у Новоолексіївці.

Генічеська міськрада

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН