Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Миколаєві збудують стадіон за 10 мільйонів

Миколаївський глиноземний завод хоче побудувати у Корабельному районі міністадіон вартістю 10 310 000 гривень. Виконуючий обов’язки генерального директора підприємства Володимир Красноярський вже підписав додаткову угоду до меморандуму про співпрацю з мером міста Олександром Сєнкевичем.

Про це повідомляє телеканал «МАРТ».
У березні 2021 року адміністрація глиноземного заводу підписала програму партнерства з містом на 7 мільйонів гривень. Найбільше підприємство інвестує у медицину.
1 мільйон 10 тисяч гривень керівництво вже направило на придбання витратних матеріалів для комп’ютерного томографу та експрес-аналізатору крові, а також на меблі та техніку для нового медичного центру лікування пневмонії. Спонсорують і купівлю необхідних препаратів хворим на коронавірус, навчання медиків та грантовий проєкт «Місто інновацій». Тепер же завод планує розвивати у Миколаєві і спорт.
Ми хочемо на суму 10 мільйонів 310 тисяч гривень побудувати міністадіон на майданчику, який ми вже давно знаємо. Зараз це ще не завершений центр дозвілля, однак там завжди багато дітей та місцевих спортсменів, – зазначив виконуючий обов’язки генерального директора Миколаївського глиноземного заводу Володимир Красноярський.
У 2013-му разом з адміністрацією Корабельного району МГЗ побудував біля басейну «Водолій» скейт-парк, а у 2017-му встановив дитячий ігровий комплекс «Лінкор».
Сподіваємося, що цей комплекс, який ми побудуємо, стане логічним завршенням нашої роботи на цьому майданчику і буде справжнім центром дозвілля та спорту для мешканців Корабельного району, – додав Красноярський.
Миколаївський міський голова Олександр Сєнкевич підписання додаткової до меморандуму угоди підтримав.
Цей об’єкт запроєктовано адміністрацією Корабельного району, він був у планах, але протягом двох років коштів на його реалізацію не знайшли. Дякую Миколаївському глиноземного заводу за рішення взяти на себе будівництво цього міністадіону. Сподіваюся, що найближчим часом миколаївці, які проживають в Корабельному, отримають сучасний спортивний майданчик, де можна буде не лише відпочивати і займатися спортом. а й проводити змагання, – сказав мер.
Якщо і цей проєкт Миколаївський глиноземний завод реалізує успішно, загальна сума соціальних інвестицій підприємства у цьому році складе вже 17 мільйонів 310 тисяч гривень.

Сайт міської ради

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН