Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Жителя Бериславського району нагороджено Почесною відзнакою «За заслуги перед Херсонщиною» (відео)

За вагомий внесок у розвиток Херсонської області та з нагоди 30-ї річниці Незалежності України Почесною відзнакою «За заслуги перед Херсонщиною» був нагороджений голова правління сільськогосподарського виробничого кооперативу «Борозенське» –  Микола Медвідь.

В інтерв’ю журналістам телестудії “Український Південь”  він зазначив, що ця нагорода належить усьому трудовому колективу СВК «Борозенське»:

«Наш трудовий колектив — це дуже потужне підприємство. У нас працює 286 людей — механізатори, тваринники, доярки, будівельники, водії, всіх не перелічити. Я вдячний кожному за нашу спільну працю! Цього року ми зібрали непоганий врожай зернових, утримуємо тваринництво. Ми сподіваємося на краще. Дякую Ігорю Йосипенку, депутату Херсонської обласної ради,  за підтримку мене як керівника та нашого  трудового колективу!»

Користуючись нагодою, Микола Михайлович привітав українців зі святом:

«Україна у нас єдина! Ми рухаємося у майбутнє! Якщо будемо працювати разом, то будуть результати! Свято незалежності асоціюється у мене з гордістю за нашу країну. І цим все сказано. Зі святом!»

 

Автор – Марина Азізова.

 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН