Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Смертельна ДТП сталася на Бериславщині

Вчора, 25 серпня, на автодорозі “Мар’янське – Берислав” сталася дорожньо-транспортна пригода зі смертельним наслідком. В результаті зіткнення двох легкових автомобілів пасажир одного з них загинула. Водій і ще два пасажири цієї ж автівки – отримали травми різного ступеню тяжкості. Наразі встановлюються всі обставини автопригоди.

Дорожньо-транспортна пригода сталася приблизно на 50 км автодороги “Мар’янське – Берислав” неподалік від с. Качкарівка. На місці автопригоди поліцейські попередньо встановили, що 45-річний водій автомобіля «ВАЗ-2107» здійснив зіткнення з автомобілем «Опель Вектра», який рухався попереду та із порушенням здійснював маневр повороту ліворуч.
Як повідомив начальник відділу з розслідування злочинів у сфері транспорту Дмитро Думанський, від удару обидва автомобілі злетіли в кювет, де «ВАЗ» перекинувся. В результаті ДТП на місці загинула 40-річна пасажир «ВАЗу». Водій цього ж автомобіля та ще дві пасажирки, віком 63 та 72 роки, отримали травми різного ступеню тяжкості. Усі потерпілі мешкають в Криворозькому районі Дніпропетровської області.

За даним фактом відкрите кримінальне провадження за ч.2 ст.286 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання в виді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років. Триває досудове розслідування.

Відділ комунікацій поліції

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН