Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Скадовському районі проходить фінал “Студреспубліка-2021”

У Скадовську тільки-но завершився наймасштабніший та найпрестижніший благодійний дитячий фестиваль в Україні «Чорноморські Ігри-2021», як відбувся старт урочистим заходам у громадах району з відзначення державних свят – Дня Прапора України та Дня Незалежності України.

Скадовський район утворено у 2020 році, до його складу увійшли: Голопристанська, Скадовська міські, Каланчацька, Мирненська, Лазурненська селищні, Бехтерська, Долматівська, Чулаківська, Новомиколаївська сільські територіальні громади.

Михайло Павліш, голова Скадовської райдержадміністрації розповідає:

«Скадовський район — це, перш за все, район людей-патріотів, відданих своїй країні. Кожна громада ретельно підійшла до підготовки свят, аби об’єднати людей різних поколінь, аби було змістовно, цікаво, патріотично. Всі святкові заходи проходять за участю військових, нагородження волонтерів, громадських діячів, які підтримують наших воїнів на сході країни. Так, святковий марафон розпочався у Скадовську з фестивалю «Чорноморські ігри-2021», в цей час у Залізному Порту проходив «Шевченко Рок Фест», єднальним заходом для всіх громад стало 23 серпня – урочистим підняттям Державного Прапора України. Цікаво проходить святкування 30-річчя Незалежності України у кожній громаді району, також сьогодні, 24 серпня, у Лазурному відбувається фінал XXIII Студреспубліки. Це найбільший в Україні майданчик, що збирає щороку найактивнішу молодь на узбережжі Чорного моря на декілька днів. Хочу привітати всіх жителів Скадовського району з 30-річчям Незалежності України. Миру, добра у кожну домівку та злагоди!»

Марина Азізова

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН