Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Фестиваль повітряних зміїв розпочався на Миколаївщині

У суботу, 21 серпня, голова Миколаївської облдержадміністрації Віталій Кім взяв участь у відкритті V Міжнародного фестивалю повітряних зміїв «ULTRA FEST TRYKHATY 2021».

«ULTRA FEST TRYKHATY 2021» – найбільший в Україні фестиваль повітряних зміїв, який проводиться 21 та 22 серпня у селі Трихати Миколаївської області та збирає людей з усіх областей України та різних куточків світу.

«ULTRA FEST вже вп’яте відкривається на Миколаївщині. Я тут, щоб підтримати учасників та побачити на власні очі як це все відбувається та що треба покращити», – повідомив Віталій Кім.

Очільник області зазначив, що відвідування цього заходу для нього та його сім’ї вже є традицією, яку вони будуть підтримувати і надалі.

У програмі фестивалю передбачено запуск кайтів-гігантів українськими кайтерами-професіоналами та учасниками з 5 країн світу.

Також для відвідувачів підготовлено велику зону різноманітних майстер – класів з різних міст України.

Відбудуться змагання професійних кухарів з приготування страв української кухні та спортивні показові виступи тощо.

З нагоди святкування 30-річчя Незалежності України на сцену фестивалю вийдуть кращі фольклорні колективи півдня України. А от хедлайнерами вечора стануть резиденти KISS FM DJ Анна Арфеєва, DJ Mr.Sunny та резидент NRJ DJ Sanya Dymov.

Також два дні поспіль на території фестивалю на вас очікують: байдарки, катання на конях, атракціони для дітей та смачна їжа від учасників ULTRA FOOD FEST.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН