Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У вихідні та святкові дні в Херсоні не призупинятимуть вакцинування

Про це повідомляє “Український Південь”  з посиланням насторінку лікарні Тропіних, де розташований один з пунктів вакцинації.

Всі чотири святкових вихідних з нагоди Дня Незалежності в «Тропіних» працюватиме Центр масової вакцинації від COVID-19, що розташований в поліклініці №1.

Розклад роботи Центру вакцинації у вихідні та святкові дні:
21, 22 серпня (субота та неділя) – з 8.00 до 17.00,
23,24 серпня (понеділок, вівторок) – з 10 до 17.00.
Пункти вакцинації, які розташовані на базі ще двох поліклінік лікарні в мікрорайонах «Шуменський» та «Корабел», у вихідні дні працюватимуть за графіком:
21 серпня (субота) – з 8.00 до 13.00,
23 серпня (понеділок) – з 8.00 до 15.00.
Крім того, у суботу та неділю з 10.00 до 17.00 бригада медиків лікарні буде здійснювати вакцинацію у приміщенні торгівельного центру «Епіцентр».
На сьогодні для отримання першої дози вакцини доступний препарат CoronaVac та AstraZeneca, для ревакцинації – використовуються зазначені препарати, а також Moderna та Comirnaty/Pfizer-BioNTech.
При собі мати паспорт громадянина України, ідентифікаційний номер, мобільний телефон.
За додатковою інформацією звертатися за телефоном: 0506026076, заступник головного лікаря з медичного обслуговування дорослого населення Пшенична Світлана Василівна, а також за телефонами реєстратур поліклінік лікарні.

Приємних вихідних! Та пам’ятаємо про безпеку в умовах COVID-19 – тримайте дистанцію, носіть маску, мийте руки та вакцинуйтеся!

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter
Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН