Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Бериславі презентували концепцію розвитку району на 2022-2024 роки

Спроможність будь якого району залежить від координації дій всіх зацікавлених економічних, політичних, і суспільних сил цієї адміністративно-територіальної одиниці. Добрим інструментом такої координації є процес розроблення Концепції розвитку району!

17 серпня голова районної державної адміністрації Ольга Сидоренко спільно з головою районної ради Дмитром Сливченко презентували депутатам Бериславської районної ради, головам територіальних громад району, керівникам установ, організацій та підприємств Концепцію розвитку Бериславського району на 2022-2024 роки.

Ольга Сидоренко зазначила, що в основі Концепції – системне бачення подальшого розвитку Бериславського району, збереження людського потенціалу, активного громадянського суспільства, досягнення високих стандартів якості життя мешканців району. Концепція розвитку не є константою, вона обов’язково доповнюватиметься, у ній немає жодного випадкового об’єкта.  Побажала присутнім успіху у командній роботі, спрямованій на зміцнення потенціалу Бериславщини та його соціально-економічного розвитку.

Бериславська РДА

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН