Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Під час проведення фестивалю “Чорноморські ігри” у Скадовську буде частково обмежений рух транспорту

Про це повідомляє Скадовська міська громада:

Розпорядженням міського голови від 18 серпня 2021 року № 185-р «Про  рух транспорту в місті Скадовськ під час проведення ХVІІІ Всеукраїнського благодійного дитячого фестивалю «Чорноморські Ігри» затверджено наступне:

« 1. Заборонити рух транспорту в місті Скадовськ в період з 05.00 год. 19 серпня 2021 року по 07.00 год. 23 серпня 2021 року по вул. Олександрівській, від вул.Маріїнська до вул.Набережна, по вул. Маріїнській, від вул. Олександрівська до вул. Мангубінська, та по вул. Мангубінській, від вул. Набережна до вул. Маріїнська.

Заїзд на відповідну територію у визначений час здійснювати лише для службового транспорту та по пропускам організаторів фестивалю.

2. Визначити місця паркування на території м. Скадовськ  з 20 по 22 серпня 2021 року: для легкового транспорту вздовж вул. Маріїнська, вул. Гагаріна та вул. Поповича; для автобусів на майданчиках по вул. Поповича, від вул. Курортна до вул. Олександрівська та від вул. Мангубінська до вул. Шевченка, по вул. Шевченка, від вул. Мангубінська до території хлібо-приймального підприємства.»

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН