Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

В Олешківській громаді тільки три школи можуть розпочати навчання в очному форматі

Про це повідомляє Олешківська територіальна громада:

Процент вакцинації педагогічного складу закладів освіти громади недостатній. На цьому наголосила начальник профільного управління міськради Людмила Назаренко під час сьогоднішньої наради міського голови Євгена Рищука та його заступників з керівниками структурних підрозділів і комунальних закладів.

За словами доповідачки, фактично лише три школи станом на 13 серпня можуть розпочати навчання в очному форматі. Ідеться про піщанівську, солонцівську та СЗОШ №2. Водночас, згідно з інформацією, показник щеплених співробітників безпосередньо управління освіти близький до стовідсоткового.

Натомість у медичній та культурній галузях динаміка більш оптимістична. Про це звітували відповідно в.о. директора лікарні Юлія Крівіч, директорка ЦПМСД Світлана Сердюкова та начальниця відділу культури міськвиконкому Наталя Горлюкова. Загалом процент вакцинованих робітників у підпорядкованих їм закладах або перевищив 80% рівень, або він буде досягнутий найближчим часом.

За результатами наради очільник громади Євген Рищук розпорядився посилити інформаційну кампанію на відповідну тему і тримати питання на постійному контролі.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН