Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Таврійській громаді комісія перевіряє готовність освітніх закладів до нового навчального року

16 серпня голова Таврійської міської територіальної громади Микола РІЗАК провів нараду з керівниками структурних підрозділів. Учасники наради звітували про результати роботи за минулий тиждень та скоординували свої дії на найближчі дні серпня, які є дуже важливим  для громади.

16 та 17 серпня спеціальна комісія перевірятиме готовність освітніх закладів до нового навчального року – про це інформував заступник міського голови Таврійська Анатолій БІЛИЙ. Також він надав докладну інформацію про хід вакцинації на території громади.  У Центрі первинної медико-соціальної допомоги  міста Таврійськ сформовані дві бригади, фахівці пройшли  навчання та отримали сертифікати.

Міський голова Микола РІЗАК надав доручення профільним заступникам, старостам округів, керівникам  Центру ПМСД до 1 вересня підготувати інформацію щодо мешканців, які до цього часу не уклали декларації з сімейними лікарями. Голова громади підкреслив, що рішення про створення пункту вакцинації на базі Таврійського Центру  первинної медико-соціальної допомоги – це велика відповідальність, тож всі вимоги щодо транспортування, зберігання та використання вакцин повинні виконуватись згідно протоколів.

Микола РІЗАК призначив на 16 серпня засідання оргкомітету по підготовці до святкувань Дня Державного Прапора та Дня Незалежності України за участі всіх відповідальних працівників виконавчих органів ради та закладів культури. «Масштабність запланованих заходів потребує чітких та спланованих дій від кожного», – зазначив міський голова.

Традиційно у порядку денному наради були питання щодо термінів  реалізації проєктів Президентської програми «Велике будівництво»,  діяльності комунальних служб, благоустрою територій.

Таврійська міськрада

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН