Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Миколаєві влада планує реконструювати зливовий та каналізаційний колектори на проспекті Центральному

16 серпня міський голова Олександр Сєнкевич зібрав нараду щодо стану зливових колекторів на проспекті Центральному в районі зупинки Дормашина. На ній були присутні перший заступник міського голови Віталій Луков, т.в.о. директора департаменту ЖКГ Наталія Осецька, директор КП «Миколаївводоканал» Борис Дуденко та представники підрядної організації, яка здійснила обстеження мереж.

Як показала телеметрія, у зливовому колекторі в районі зупинки Дормашина накопичилось багато мулу, піску та великого каміння, а деякі ділянки піддались корозії і потребують ремонту. Також підрядник виявив і незаконні врізки як від домоволодінь місцевих жителів, так і від приватного бізнесу.

“Наразі розроблюється проект реконструкції зливового колектора в районі зупинки Дормашина. До кінця вересня він пройде експертизу, і ми будемо знати вартість робіт”, – пояснив Олександр Сєнкевич.

У зв’язку з тим, що на різних ділянках через зливовий колектор проходять ще й каналізаційні труби комунального підприємства «Миколаївводоканал», було прийнято рішення ініціювати розробку проекту реконструкції каналізаційних мереж.

“Таким чином, із готовими проектними рішеннями ми зможемо запланувати кошти в бюджеті наступного року на реконструкцію двох колекторів і вирішити проблему затоплення проспекту Центрального в районі зупинки Дормашина”, – додав міський голова.

Миколаївська міськрада

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН