Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У херсонській школі планують запустити пілотний проєкт очищення води

Секретар Херсонської міської ради Галина Лугова, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів влади Володимир Пепель, директор МКП «Херсонводоканал» Віктор Скобліков зустрілися з директором Organic Water Technology Дмитром Жадаєвим, щоб обговорити можливість встановлення сучасного обладнання для очищення питної води в закладах освіти міста Херсона.

У ході обговорення Дмитро Жадаєв презентував сучасне обладнання для очистки води, яке розроблене спеціально для забезпечення питною водою муніципальної сфери.

Запропоноване водоочисне обладнання вартує 75 тис грн, має продуктивність до 2000 л/добу, що дає змогу забезпечити якісною питною водою дітей у школах та дитячих садочках.

Як запевнив Дмитро Жадаєв, обладнання для очистки води працюватиме тривалий час і не потребуватиме великих витрат на обслуговування.

Галина Лугова зауважила, що не можливо забезпечити здорове харчування дітей у школах без якісної питної води.

Учасники зустрічі домовились щодо реалізації пілотного проєкту по встановленню водоочисного обладнання у Херсонському НВК «ДНЗ-спеціалізована школа з поглибленим вивченням англійської мови 1 ступеня – гімназія» № 56 Херсонської міської ради.

Слід зазначити, що компанія запропонувала реалізувати пілотний проєкт за зниженою ціною.

Відразу після обговорення, Галина Лугова та представники компанії відвідали Херсонський НВК «ДНЗ-спеціалізована школа з поглибленим вивченням англійської мови 1 ступеня – гімназія» № 56 ХМР, де зустрілася з директором закладу Світланою Микитюк, яка продемонструвала приміщення харчоблоку, у якому планують встановити водоочисне обладнання.

Херсонська міськрада

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН