Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Каховці підвищили тарифи на воду

Вони подорожчали на 13%.

32,78 замість 29 грн/кубометр сплачуватимуть за водопостачання і водовідведення абоненти комунального виробничого управління “Каховський водоканал”. Таке рішення 10 серпня прийняв виконавчий комітет Каховської міськради.

Загалом тарифи в місті виросли на 13%. Централізоване водопостачання подорожчало до 13,18 грн/кубометр, а водовідведення до 19,6 грн/кубометр. Востаннє ці тарифи підвищувались рік тому.

Питання не викликало жодних нарікань у членів виконкому. Хоча ще місяць тому вони висловлювали зауваження щодо структури чинних тарифів.

Як пояснив начальник водоканалу Володимир Ячменьов, серед причин зростання тарифів: падіння обсягів споживання води, збільшення мінімальної зарплати і недоотримання обігових коштів. Також він анонсував зростання середньої зарплати на підприємстві з 11,1 до 13,7 тис. грн/міс.

Нагадаємо, що нещодавно суттєво збільшили тарифи на послуги місцевого водоканалу у Новій Каховці та анонсували їхнє подальше збільшення. А в Новотроїцькому Генічеського району рішення про підвищення тарифів на водопостачання призвело до акції протесту місцевих жителів.

Новий день

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН