Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

В гімназії №3 Херсона з’явиться сучасний спортивний майданчик

Про це повідомив депутат Херсонської міської ради Ілля Карамаліков у себе на сторінці у ФБ.

Зазначимо, що 11 серпня відбулась позачергова сесія Херсонської міськради, на якій депутати більшістю голосів проголосували за зміни до бюджету Херсонської міської територіальної громади на 2021 рік.

За результатами 7-ми місяців бюджет громади було перевиконано на 51 млн 610 тис гривень.
Кошти розподілені на різні соціально-економічні потреби громади, включаючи і на підготовку опалювального сезону, навчального року, ремонт ліфтів та інше.
Також за рахунок перерозподілу коштів виділено по 1 млн 800 тисяч гривень на будівництво спортивних майданчиків на території гімназії №3 та №1 у Херсоні.

Депутат Херсонської міської ради Ілля Карамаліков цю новину прокоментував так :
«Нарешті на території гімназії №3 буде сучасний спортивний майданчик, де діти зможуть займатись міні-футболом, волейболом, баскетболом та іншими рухомими іграми. Причому, не лише під час уроків, але і після занять в школі. Бо важливо , аби діти вели здоровий спосіб життя, займались спортом. Проєкт є, тож до кінця року майданчик буде функціонувати!».

Ця новина активно обговорюється в соцмережах. Адже в мікрорайоні Острів тривалий час не реалізовувались соціальні проєкти з розвитку інфраструктури.
Директор гімназії №3 Олексій Петров подякував всім за підтримку цього питання, бо зведення цього спортивного обєкту – це важлива складова для розвитку інфраструктури в мікрорайоні Корабел.

Автор – Олексій Кравчук.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН