Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Таврійську хочуть створити власний пункт вакцинації від Covid-19

10 серпня міський голова Таврійська Микола РІЗАК провів нараду з керівниками Центру первинної  медико-санітарної допомоги м.Таврійська. До обговорення питання про хід  вакцинації на території населених пунктів Таврійської міської територіальної громади були запрошені заступники міського голови, старости округів, начальник відділу освіти, культури, молоді і спорту, директори навчальних та дошкільних закладів.

Голова громади провів конструктивну розмову про причини недостатнього рівня вакцинації населення. Особливо гостро стоїть питання в освітній галузі, адже за рішенням Уряду навчальні заклади, де рівень вакцинації працівників буде нижчим 80 відсотків, не зможуть працювати у штатному режимі.

Микола РІЗАК підкреслив, що кожен заклад освіти поєднує значну кількість населення – це учні, викладачі, персонал, батьки та члени сімей. Тож приклад соціальної відповідальності педагога є дуже показовим і важливим.

Для  прискорення темпів вакцинації єдиним виходом для громади є створення власного пункту щеплення та підготовки мобільних бригад для обслуговування  сільських мешканців, – такий висновок зробив міський голова.

Очільник Таврійської міської громади  звернув увагу  на важливість питання протипожежної безпеки у навчальних закладах та садочках, організації якісного харчування дітей, виконанні усіх санітарних  вимог  до початку нового навчального року.

Микола РІЗАК за результатами наради дав доручення керівництву ЦПМСД у найкоротші терміни організувати роботу пункту вакцинації  та мобільних бригад на території Таврійської громади.

Таврійська міськрада

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН