Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Херсонська міськрада ініціює співпрацю з громадськими організаціями, щоб зробити місто комфортнішим

Херсон має стати комфортним містом для всіх категорій населення! Містом без обмежень за соціальними, віковими, гендерними та іншими критеріями. Містом, в якому комфортно жити, працювати та відпочивати. Містом, де громадська думка насправді має значення.

Щоб реалізувати ці наміри Херсонська міська рада вперше сама ініціює співпрацю з громадськими організаціями. Вже підписані Меморандуми з «Всеукраїнською організацією осіб з інвалідністю «ВЕЛІД» задля досягнення позитивних результатів у здійсненні державних, регіональних, місцевих та міжнародних програм, спрямованих на поліпшення соціально-економічного розвитку територіальної громади, соціального захисту людей з інвалідністю.

З Херсонським міським фондом підтримки підприємництва задля реалізації державної політики з питань розвитку та фінансової підтримки підприємництва, ефективного використання його потенціалу та можливостей для всієї громади.

«Інформаційним Ресурсним Центром «Правовий простір» задля забезпечення доступу населення до правосуддя, поширення правових знань, розвитку правових практик, ефективного впровадження реформ, дотримання прав людини та верховенства права в громаді.

«Ми підписуємо ці домовленості, щоб робити разом важливі й креативні речі для міста, брати участь в грантах та проєктах, результатом яких стануть нові локації, покращення простору та збільшення можливостей для громади», – коментує Ірина Ніколаєва, директорка Департаменту економіки та інвестицій.

Херсонська міськрада

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН